Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Απόλλωνας Καλυθιών, ενημέρωσε ότι το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση, με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Καλυθενών, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Την Κυριακή 10/05/2015 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικού Διαμερίσματος Καλλιθέας θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας με θέματα:
1. Οικονομικό απολογισμό
2. Διενέργεια Αρχαιρεσιών
Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου μας να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση»































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.