ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Nεκρή η 4χρονη Αννυ, δολοφονήθηκε από τον πατέρα της

news room 1 λεπτό ανάγνωση
εξαφάνιση

Στη σύλ­λη­ψη του 27χρο­νου πα­τέ­ρα της 4χρο­νης Άννυ προ­χώ­ρη­σε η ΕΛΑΣ, έχο­ντας εκ­δο­θεί ένταλ­μα για αν­θρω­πο­κτο­νία που εξέ­δω­σε ο ανα­κρι­τή.

Σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ είναι εκεί­νος που σκό­τω­σε το μικρό κο­ρί­τσι και σκη­νο­θέ­τη­σε την εξα­φά­νι­σή του.

Ο ει­σαγ­γε­λέ­ας εξέ­τα­σε όλα τα στοι­χεία που βρί­σκο­νται στη δι­κο­γρα­φία και έκρι­νε ότι είναι επαρ­κή για να του ασκη­θεί δίωξη.

Ο πα­τέ­ρας της μι­κρής Άννυς κρα­τεί­ται στη Γε­νι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση.

Νω­ρί­τε­ρα, οι αρχές εντό­πι­σαν ίχνη αί­μα­τος σε ένα από τα δείγ­μα­τα που είχαν λη­φθεί από το σπίτι του δρά­στη στην οδό Μι­χα­ήλ Βόδα.

Υπάρ­χουν επί­σης πλη­ρο­φο­ρί­ες ότι ένας τρί­τος άντρας που συ­γκα­τοι­κού­σε με τον πα­τέ­ρα της μι­κρής εμπλέ­κε­ται στη δο­λο­φο­νία της.

Όπως ανα­φέ­ρει η ΕΛΑΣ, η πα­ρου­σί­α­ση της υπό­θε­σης θα γίνει από το διοι­κη­τή της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ατ­τι­κής, Τα­ξί­αρ­χο Χρή­στο Πα­πα­ζα­φεί­ρη, αύριο Τρίτη και ώρα 12:00 στην αί­θου­σα του 10ου ορό­φου της ΓΑΔΑ

in.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.