ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπέρ του ευρώ το 63% των Ελλήνων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ελλάδα-ευρώ

Ένα­ντι 56% του μέσου όρου όλων των πο­λι­τών των κρα­τών – μελών της Ευ­ρω­παϊ­κής Ένω­σης.

Το 63% των Ελ­λή­νων τάσ­σε­ται υπέρ μιας Ευ­ρω­παϊ­κής Νο­μι­σμα­τι­κής Ένω­σης, με ενιαίο νό­μι­σμα το ευρώ, ένα­ντι του 56% των Ευ­ρω­παί­ων (μέσος όρος Ε.Ε) που τη­ρούν θε­τι­κή στάση προς το ευρώ, σύμ­φω­να με την τε­λευ­ταία έρευ­να του Ευ­ρω­βα­ρό­με­τρου (Νο­έμ­βριος 2014). Επί­σης, το 54% των Ελ­λή­νων πι­στεύ­ει ότι η Ελ­λά­δα δεν θα μπο­ρέ­σει να αντι­με­τω­πί­σει κα­λύ­τε­ρα το μέλ­λον εκτός Ε.Ε (ευ­ρω­παϊ­κός μ.ο 58%).

Το 89% των συ­μπο­λι­τών μας (ένα­ντι του 87% του μέσου όρου της Ε.Ε), δή­λω­σε ότι η χώρα θα πρέ­πει να προ­χω­ρή­σει τις με­ταρ­ρυθ­μί­σεις, ώστε να κα­τα­φέ­ρει να αντι­με­τω­πί­σει το μέλ­λον.

Από την άλλο το 61% εκτι­μά ότι τα χει­ρό­τε­ρα δεν έχουν συμ­βεί ακόμη στην οι­κο­νο­μία και το 73% αγω­νιά για τα οι­κο­νο­μι­κά του.

Πηγή: Κα­θη­με­ρι­νή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.