ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμαράς: Η ρήξη δεν είναι λύση-Επικοινωνία με Βενιζέλο, Θεοδωράκη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σαμαράς Αντώνης

Να παρα­μεί­νει στη δια­δι­κα­σία της δια­πραγ­μά­τευ­σης καλεί την κυβέρ­νηση ο Αντώνης Σαμαράς, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντας «δυσά­ρε­στη εξέλιξη» το αδιέ­ξοδο.

Λίγο μετά τις 9 μμ, ο κ. Σαμαράς προέβη στην ακό­λουθη δήλωση:

«Το αδιέ­ξοδο είναι μια πολύ δυσά­ρε­στη εξέλιξη. Παρά το γεγονός αυτό, η κυβέρ­νηση πρέπει να παρα­μεί­νει στη δια­δι­κα­σία της δια­πραγ­μά­τευ­σης που απο­τε­λεί το μόνο δρόμο για μια θετική εξέλιξη για την πατρίδα μας.

Μια δια­πραγ­μά­τευση που πρέπει να διε­ξα­χθεί με όρους υπευ­θυ­νό­τη­τας, λόγω της σοβα­ρό­τη­τας της κατά­στα­σης. Δια­νύ­σαμε πολύ δρόμο για να τινά­ξουμε όλα στον αέρα. Η ρήξη δεν είναι λύση».

Επαφές με Βενιζέλο-Θεοδωράκη

Λίγο νωρί­τερα, ο κ. Σαμαράς άνοιξε κύκλο τηλε­φω­νι­κών επαφών με τους αρχη­γούς του ΠΑΣΟΚ Ευάγ­γε­λος Βενι­ζέλο και του Ποτα­μιού Σταύρο Θεο­δω­ράκη.

Αντι­κεί­μενο, κατά τις πλη­ρο­φο­ρίες, η ανταλ­λαγή απόψεων μεταξύ των δυνά­μεων που επι­θυ­μούν την ευρω­παϊκή πορεία της χώρας για τις εξε­λί­ξεις στο Eurogroup και την τροπή που παίρνει η δια­πραγ­μά­τευση.

«Θα δούμε πώς θα εξε­λι­χθεί η υπόθεση και θα συζη­τή­σουμε για τις κινή­σεις που πρέπει να κάνουμε», ανέφερε χαρα­κτη­ρι­στικά στέ­λε­χος της Συγγρού, «φωτο­γρα­φί­ζο­ντας» ακόμη και σύσκεψη των πολι­τι­κών αρχηγών.

Από την πλευρά του Ποτα­μιού τονί­ζε­ται ότι πάγια θέση του κόμ­μα­τος είναι η συνεν­νό­ηση των πολι­τι­κών αρχηγών, ωστόσο επι­ση­μαί­νε­ται ότι την πρω­το­βου­λία για σύσκεψη των πολι­τι­κών την έχει η κυβέρ­νηση και όχι η αντι­πο­λί­τευση.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.