Αθλητικά

Πίσω πάει ο προγραμματισμός για το ενωσιακό γήπεδο

Κάτι ο καιρός που δεν βοήθησε, κάτι η εορταστική περίοδος και όπως όλα δείχνουν, εφόσον επιβεβαιωθεί το αισιόδοξο σενάριο, βάσει του οποίου τα γήπεδα θα ανοίξουν για τις προπονήσεις των ομάδων στα μέσα Ιανουαρίου, το ενωσιακό στο Κορακόνερο δεν θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις ομάδες που το χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους.
Η διαδικασία της τοποθέτησης του καινούργιου συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς στον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων της Ένωσης δεν έχει ξεκινήσει παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες, αφού δεν είναι ακόμα διαθέσιμο το απαραίτητο αποστραγγιστικό σύστημα.
Στην ΕΠΣΔ εκτιμούν πως οι εργασίες θα επανεκκινήσουν εντός της επόμενης εβδομάδας και το αργότερο στο τέλος Ιανουαρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση, για να πάρουν στη συνέχει σειρά η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, καθώς και η κατασκευή σκεπάστρου στην εξέδρα του ενωσιακού γηπέδου.
Η καθυστέρηση, η οποία δεν βρίσκεται εκτός λογικής, ενδέχεται να ταλαιπωρήσει κάποιες από τις ομάδες που δυσκολεύονται να βρουν εναλλακτική έδρα για να κάνουν τις προπονήσεις τους, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που η επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα απαιτήσει την πραγματοποίηση μίνι προετοιμασίας, όμως δεν αναμένεται να επηρεάσει τα τοπικά πρωταθλήματα και τη διαδικασία των ορισμών, δεδομένου πως η πιθανή επανέναρξή τους τοποθετείται σε χρόνο που το ενωσιακό γήπεδο θα είναι έτοιμο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου