Αθλητικά

Μετεγγραφική περίοδος χωρίς ποδόσφαιρο…

Ίσως την πιο περίεργη και αδιάφορη μετεγγραφική περίοδο από καταβολής του θα βιώσει το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Η πανδημία του covid-19 και τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίστηκαν πάγωσαν μεν κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, ωστόσο οι διατάξεις των UEFA-FIFA, κατ’ επέκταση και της ΕΠΟ παραμένουν εν ισχύ, συνεπώς επισήμως, η αυλαία της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου ανοίγει κανονικά στις 2 Ιανουαρίου και πέφτει στις 28 Φεβρουαρίου.
Πρακτικά, ακόμα κι αν κάποιο σωματείο κάνει την έκπληξη και θελήσει να προχωρήσει σε κάποια διορθωτική κίνηση, δεν θα έχει τη δυνατότητα, καθώς τα γραφεία της ΕΠΣΔ θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας κλειστά.
Οι πάντες ελπίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο να επιστρέψει το συντομότερο στην καθημερινότητα των φίλων του και οι μετεγγραφικές ημερομηνίες να αποκτήσουν κάποιο νόημα, αν και στην παρούσα φάση, το τελευταίο που σκέφτονται οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις τύχες των σωματείων είναι οι μετεγγραφές. Η μεγαλύτερη αγωνία τους αφορά στην επιβίωση των ομάδων τους και η δυνατότητά τους να επιβεβαιώσουν τις συμφωνίες τους με τους ποδοσφαιριστές που ήδη διαθέτουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου