Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Αισιόδοξος και χωρίς δύο αύριο στη Λάρδο

Ουδόλως πτόησε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασάρων η εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ορφέα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Ο Παναγιώτης Καρίκης εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αποδίδοντας την απώλεια δύο βαθμών σε μία άτυχη στιγμή αμυντικού του στο 92′ όταν και γλίστρησε, έχασε την μπάλα και ο Ορφέας βρήκε απρόσμενα το γκολ της ισοφάρισης.
Όπως παρατήρησε, παρότι το σύνολο του έπαιζε από το 60′ με παίκτη λιγότερο, ήλεγξε το ματς, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, που απλά γλίστρησε μέσα από τα χέρια του στο φινάλε.
Η κατάληξη προφανώς και δεν έκανε τους “κυανόλευκους” χαρούμενους, όλο το προηγούμενο διάστημα όμως τους έδειξε πως ξεκινούν την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα έχοντας θέσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους γερές βάσεις.
Αύριο ο Αστέρας ρίχνεται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής, καθώς στο γήπεδο της Λάρδου θα τον περιμένει ο νεανικός, πλην όμως καλοδουλεμένος και φιλόδοξος Ηρακλής.
Ο Παναγιώτης Καρίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Χαριτάκη και Νικήτα, ελπίζει δε πως οι πληροφορίες για έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Λάρδου, που θα δυσκολέψει τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα θα αυξήσει τις πιθανότητες για τραυματισμούς, δεν θα επιβεβαιωθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου