Τις ηλεκτρονικές πωλήσεις ακινήτων επαναφέρει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και δρομολογεί άμεσα την πώληση έως και 15 ακινήτων, ανάμεσά τους οικιστικά, εμπορικά και οικόπεδα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Τα έσοδα που θα προκύψουν για το Ταμείο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 150 εκατ. ευρώ λόγω της πολιτικής που χαράσσει η διοίκηση για την ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία προβλέπει την πώληση ακινήτων που το καθένα από αυτά δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Έπειτα από σχολαστική εξέταση του χαρτοφυλακίου που διαθέτει, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ σχεδόν έχει καταλήξει στα ακίνητα που ετοιμάζεται να «βγάλει στο σφυρί» τις προσεχείς ημέρες.

Ξεχωρίζουν εκτάσεις στην Κεφαλονιά και τη Ρόδο, κτίσματα στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου και στα περίχωρα της Βέροιας, οικόπεδα εντός σχεδίου στη Στυλίδα, εμπορικό ακίνητο στο κέντρο της Καλαμάτας και στο Αργος. Στις αμέσως επόμενες επιλογές περιλαμβάνονται μικρά οικόπεδα στη Χαλκιδική. Σχετικά με την πρώτη παρτίδα ακινήτων που ετοιμάζονται να «βγουν στο σφυρί» να σημειωθεί ότι η αξία των περισσότερων περιορίζεται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Πηγή real.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ