Στον Άγιο Λουκά επέστρεψε ο Αντώνης Καππάκας, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Αφαντενούς. Ο Άγιος Λουκάς έχει ενισχυθεί σημαντική τη φετινή περίοδο και θέτει υψηλούς στόχους για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η διοίκηση του Π.Σ.Α. Άγιος Λουκάς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καππάκα Αντώνη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας. Στο παρελθόν είχε αγωνισθεί ξανά με επιτυχία με τα χρώματα του Αγίου Λουκά, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Α.Ε.Ρ.Α. στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και σίγουρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας μας στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.  Η διοίκηση καλωσορίζει τον Αντώνη στην οικογένεια του Αγίου Λουκά και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.  Επιπλέον η διοίκηση του Π.Σ.Α. Άγιος Λουκάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Α.Ε.Ρ.Α. και ιδιαιτέρως τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Σπανό για την μετεγγραφή του παίκτη στην ομάδα μας και να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ. που ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ