Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν σήμερα μέσω του ρ/σ Sky o Στράτος Καρίκης και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσα Βενετοκλή με αφορμή την απόφαση του πρώτου να ηγηθεί του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στα Δωδεκάνησα.

Καρικής: Η Βενετοκλή χάρισε το δήμο Ρόδου στον Χατζηδιάκο

Μιλώντας στον Sky ο κ. Καρίκης για την απόφασή του να συνεργαστεί με τους ΑΝ.ΕΛ., εξαπέλυσε επίθεση στην τοπική ΝΔ και προσωπικά στην κ. Βενετοκλή λέγοντας πως εξαπάτησε τόσο τον ίδιο όσο και τον κ. Χατζηευθυμίου στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να ευνοηθεί ο Φώτης Χατζηδιάκος. “Η κ. Βενετοκλή χάρισε ουσιαστικά τον δήμο στον Φώτη Χατζηδιάκο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρίκης ο οποίος υπογράμμισε ότι η κ. Βενετοκλή τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης στο δήμο Ρόδου όπου εργάζεται, με ευνοϊκά ωράρια, δικό της γραφείο και γραμματείς.

Οπως είπε ο κ. Καρίκης μιλώντας στην εκπομπή της Μαίρης Φώτη, η απόφασή του για την “θεσμική” – όπως την χαρακτήρισε- συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο προέκυψε από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για την προώθηση τοπικών ζητημάτων τα οποία επί χρόνια βαλτώνουν αλλά και από τη στάση που τήρησαν απέναντί του τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, κυρίως κατά την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών επαναφέροντας στο προσκήνιο την μεγάλη μάχη που δόθηκε στο παρασκήνιο με τις δύο υποψηφιότητες από τη γαλάζια παράταξη.
Ο κ. Καρίκης θεωρεί ότι την ευθύνη για τη διασπορά δυνάμεων της ΝΔ με την κάθοδο και του κ. Χατζηευθυμίου φέρει η ΝΟΔΕ ενώ δεν έκρυψε την δυσαράσκειά του και για τη στάση που τήρησε τότε κεντρικά η ΝΔ εκτιμώντας ότι δεν τον στήριξε και δεν προέταξε τη δική του υποψηφιότητα.

Βενετοκλή: Επισκέπτης κατά το δοκούν στη ΝΔ ο Καρίκης

“Ψάχνει άλλοθι για να δικαιολογήσει την πολιτική του κωλοτούμπα”

“Ο κ. Καρικης ψάχνει άλλοθι για να δικαιολογήσει την πολιτική του κωλοτούμπα, πάντα ήταν επισκέπτης κατά το δοκούν στη ΝΔ η οποία τον τίμησε” δήλωσε στον Sky η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσα Βενετοκλή η οποία χρέωσε στον Στράτο Καρίκη τη διάσπαση της ΝΔ στις περασμένες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. “Εχει ξεχάσει να διαγραφεί από τη ΝΔ από την οποία μαλιστα τιμήθηκε και στην οποία δεν πρόσφερε τίποτα” είπε η κ. Βενετοκλή. Ως προς τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της για προνομιακή επιχείρηση η κ. Βενετοκλη τόνισε: “Λυπάμαι που ο κ. Καρίκης ήταν αντιδήμαρχος διοικητικών επί 8 χρόνια και δεν κατάλαβε πως διοικείται ένας δήμος”.
Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ είπε ότι με ευθύνη του κ. Καρίκη και λόγω της αδιαλλαξίας του δεν συγκροτήθηκε ενιαίο ψηφοδέλτιο στις περασμένες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς αρνήθηκε να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου όσες φορές κλήθηκε. “Ο κ. Καρίκης, που τώρα έγινε δικηγόρος του κ. Χατζή αρνήθηκε τον διάλογο, έστησε πέντε προέδρους της ΝΟΔΕ και μας θυμήθηκε μόνον μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών” είπε η κ. Βενετοκλή η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Καρίκη, χωρίς να παραλείψει όμως να του υπενθυμίσει οτι πολλές από τις ψήφους που έλαβε ως υποψήφιος δήμαρχος ήταν ψήφοι Νεοδημοκρατών οι οποίοι δεν θα τον ακολουθήσουν στην “πολιτική κωλοτούμπα” όπως τόνισε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ