Αθλητικά

Ιάλυσος: Για πρώτη φορά φέτος χρειάστηκε να αντιδράσει και τον έκανε

Ακάθεκτος συνέχισε την πορεία του προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου και της απ’ ευθείας ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο Ιάλυσος, μέσα από το νικηφόρο πέρασμά του από την Κρεμαστή και την επικράτησή του επί του Φοίβου με 4-1.
Τούτη τη φορά βέβαια οι “τοξοβόλοι” είχαν να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη για τους ίδιους συνθήκη, καθώς στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries δεν ήταν καλοί και για πρώτη φορά φέτος βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
Ο προπονητής Παναγιώτης Σπάρταλης μόνο ως χρήσιμη είδε τη συνθήκη που διαμορφώθηκε, καθώς οι ποδοσφαιριστές του χρειάστηκε να ξεβολευτούν και να παλέψουν για την ανατροπή.
Ο τρόπος που το έκαναν και εν τέλει το κατάφεραν στην επανάληψη, βγάζοντας αντίδραση και φτάνοντας μάλιστα σε μία επιτυχία με ευρύ σκορ, τον ικανοποίησε απόλυτα, καθώς το ζητούμενό του δεν είναι μόνο η επίτευξη νικών και η μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς, αλλά και το χτίσιμο της απαραίτητης νοοτροπίας για… κάθε χρήση στο μέλλον.
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας προετοιμάζονται από το απόγευμα της Δευτέρας για το προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο “Οικονομίδειο”.
Ο Παναγιώτης Σπάρταλης μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Σταμάτη Σταματούλλα, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, όχι όμως και του Γιάννη Δωματά, που συνεχίζει τις θεραπείες του και αναμένεται να επανέλθει μετά τις γιορτές του Πάσχα. Επιπλέον, εκτός επιλογών παραμένει ο Φραντζέσκο Μουσταφάι, καθώς η ένταξή του στις τάξεις του στρατού δεν του επιτρέπουν, τουλάχιστον προς το παρόν, να παρακολουθεί με συνέπεια το πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου