Ρεπορτάζ

Κορωνοϊός: 237 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις στα Δωδεκάνησα

Εντείνονται περαιτέρω τα μέτρα και πληθαίνουν τα πρόστιμα σε εκείνους που άσκοπα και κατά παράβαση της καταντίνας και του περιορισμού των μετακινήσεων κινούνται στα Δωδεκάνησα.

Ο ρυθμός επιβολής των προστίμων έχει αυξηθεί σε εκείνους που κυκλοφορούν χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα και χωρίς να έχουν λάβει άδεια μετακίνησης μέσω SMS.
Πιο συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 50 την 29η Μαρτίου, 18 την 28η Μαρτίου, 6 την 27η Μαρτίου, 9 την 26η Μαρτίου, 5 την 25η Μαρτίου και 30 την 24η Μαρτίου στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, ενώ στην Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου βεβαιώθηκαν 21, 27, 18, 14, 19 και 20 αντίστοιχα.
Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα εξακολουθήσουν να γίνονται σε καθημερινή βάση, έως και τις 6 Απριλίου, οπότε και λήγει η απαγόρευση μετακινήσεων, εκτός και αν η κατάσταση επιδεινωθεί, οπότε υπάρχει πιθανότητα να παραταθεί και η απαγόρευση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου