Ειδήσεις

Με επιτυχία η συζήτηση στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ξενοδόχων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28.03.2014 η κλειστή συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για τις αερομεταφορές και τον τουρισμό, που οργάνωσε για την ενημέρωση των μελών της η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τοποθετήθηκαν επί θεμάτων της αρμοδιότητάς τους ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Δημήτρης Κούκης και ο Αντιπρόεδρος της Aegean κ. Ευτύχιος Βασιλάκης.

Μετά τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών, αναπτύχθηκε ουσιαστικός διάλογος με τα μέλη της ΕΞΡ για ευρύ φάσμα θεμάτων, που αφορούν τη σχέση των αερομεταφορών με την τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως γνωρίζετε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου έχει καθιερώσει ειδικό πρόγραμμα ενημέρωσης των μελών της για μείζονα ζητήματα που αφορούν στον τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος είχαμε απόψε την ευκαιρία μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής συζήτησης για τις αερομεταφορές και την προσβασιμότητα στο νησί μας, με διακεκριμένους προσκεκλημένους, οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των σχετικών πολιτικών.

Είναι αυτονόητη η αξία των αερομεταφορών για τον τουρισμό, καθώς αποτελούν το οξυγόνο για να ζει και να αναπνέει ο τουρισμός στη Ρόδο. Με υπεύθυνο τρόπο, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι δυναμικά παρούσα. Έχει λόγο και ρόλο. Κι αυτό είναι το σπουδαίο όφελος και για τα ξενοδοχεία μας και για το νησί μας, συνολικά.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου