Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ ενημέρωσε ότι την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Sky Express Θεόδωρο Κροκίδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα (σ.σ. χθες) Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης με τον πρόεδρο της Sky Express κ. Θεόδωρο Κροκίδα και στελέχη της εταιρείας.
Σκοπός της συνάντησης, από πλευράς Ένωσης η προοπτική επέκτασης της μέχρι τώρα συνεργασίας με την εταιρεία, κυρίως για τα δρομολόγια Ρόδος- Κάρπαθος, Κάρπαθος-Ρόδος. Ταυτόχρονα συζητήθηκε η προοπτική σύνδεσης μέσω της εταιρείας της Κω με τη Ρόδο, έτσι ώστε τα μετακινούμενα σωματεία της δύναμής μας να μπορούν να αγωνισθούν αυθημερόν.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ θετικό, οι άνθρωποι της εταιρείας αντιλήφθηκαν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Ένωσής μας, λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας του νομού και έδειξαν πρόθυμοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων της».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ