Ειδήσεις

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ποιες ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Μερικές μέρες… διακοπών θα έχουν οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές λόγω των εκλογών στους δήμους και τις περιφέρειες. Οι τυχεροί θα είναι εκείνοι που κατοικούν σε δήμους στους οποίους θα γίνουν και επαναληπτικές εκλογές.

Όλες οι σχολικές αίθουσες θα μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα και οι μαθητές δεν θα κάνουν μαθήματα  άλλοι για δύο ημέρες και άλλοι για τέσσερις ημέρες. Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 6 και την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου λόγω των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Σε όσες περιφέρειες ή δήμους διεξαχθεί επαναληπτική ψηφοφορία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου