Με τον τέως υπουργό Οκονομικών τα… βάζει η γερμανική εφημερία Die Welt και παρακαλάει τους αναγνώστες να διαβάσουν το κείμενο παρόλο που αναφέρεται στον Γιάννη Βαρουφάκη.

Με καυστικό, σχεδόν σατιρικό ύφος η εφημερίδα τονίζει: «Παρακαλώ διαβάστε αυτό το κείμενο παρ’ ότι μιλάει για τον Γιάννη Βαρουφάκη» και τον χαρακτηρίζει «υπουργό Οικονομικών μικρής διάρκειας που μεταλλάχτηκε σε διεθνή celebrity» και «Κιμ Καρντάσιαν της διεθνούς πολιτικής».

Στη συνέχεια αναφέρεται στη συνέντευξη 31 σελίδων που παραχώρησε ο Γ. Βαρουφάκη στο αμερικανικό περιοδικό New Yorker που θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Δευτέρα!

Σε αυτήν ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι βουλευτής των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών πήγε την ημέρα πριν τον δημοψήφισμα στο σπίτι του για να του πει: «Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουμε. Γνωρίζω ότι είσαι άθεος, αλλά εγώ θα προσευχηθώ για σένα!».

Οδημοσιογράφος παροτρύνει τον εν λόγω βουλευτή να αποκαλυφθεί, αφού όπως γράφει, εάν δεν το κάνει ο ίδιος, ο Βαρουφάκης θα το κάνει σίγουρα κάποια στιγμή…

enikomomia.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ