Αθλητικά

Ένωση Διαιτητών: Δ.Σ. το Σάββατο με θέμα την εγγραφή στην ΕΠΟ

Το Σάββατο 3 Ιουνίου θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Διαιτητών/ ΟΔΠΕ κι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αίτηση εγγραφής ως μέλος της ΕΠΟ.
Στην ΕΔ/ΟΔΠΕ γνωρίζουν ότι στην γενική συνέλευση του προσεχούς Ιουνίου δεν θα συζητηθεί η αίτησή τους να γίνουν μέλος της ΕΠΟ. Επίσης γνωρίζουν το «σχέδιο Σιδηρόπουλου» το οποίο υποβιβάζει την ΕΔ/ΟΔΠΕ από δευτεροβάθμιο σε πρωτοβάθμιο σωματείο, δηλαδή σε ένα εκ των σωματείων μιας υπό ίδρυση νέας «Ένωσης Διαιτητών».
Υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. που θα προτείνουν να υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις προς την ΕΠΟ, όπως π.χ. η προσφυγή στη δικαιοσύνη με βάση και τη «διάταξη Αυγενάκη», αλλά και η αποδοκιμασία του «σχεδίου Σιδηρόπουλου».
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο πρόεδρος κ. Γιανναδάκης Εμμανουήλ και ο γενικός γραμματέας κ. Καραμάνης Γεώργιος συγκαλούν Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Δ.-Ο.Δ.Π.Ε. την 3/6/2023 ημέρα Σάββατο στα γραφεία της Ε.Δ.-Ο.Δ.Π.Ε. Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ώρα 11:00π.μ. με θέματα:
-Εξέλιξη της αίτησης προσβολής τω εκλογών της 13/11/2022 ενώπιον της Δικαιοσύνης από τους κ.κ. Γεώρ. Σπανέα, Ευάγ. Δημόπουλο, Διον. Ζούγρα και τους ΣΔΠ Ηλείας, ΣΔΠ Δυτ. Αττικής, ΣΔΠ Κοζάνης και ΣΔΠ Αχαΐας.
-Εξέλιξη της αίτησης εγγραφής της Ε.Δ.-Ο.Δ.Π.Ε. ως μέλος της ΕΠΟ.
-Αλληλογραφία.
-Οικονομικά.
-Λειτουργία γραφείων της Ε.Δ.-Ο.Δ.Π.Ε. (προσωπικό).
-Διάφορα θέματα».

Πηγή: soccerplus.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου