Ειδήσεις

Ο κ. Χ. Κόκκινος σε εκδήλωση υποστήριξης της Unicef

Ο κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθη την Κυριακή 28/9/2014 το βράδυ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Rhodes Resort μέλος της Starwood Hotels & Resorts , Inc. για την παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness.

Μέσα από το πρόγραμμα Road 2 Awareness, για το 2014, η Starwood Hotels & Resorts υποστηρίζει τη Unicef στην προσπάθεια της να αποκτήσει ο πληθυσμός της Σομαλίας , μιας από τις δέκα (10) πιο φτωχές χώρες του πλανήτη , πρόσβαση σε πόσιμο νερό, αποχέτευση κα ι εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος R2A διοργανώνεται στις 6/10/2014 φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο κ. Χ.Κόκκινος συνεχάρη τον κύριο Τζαμαλή Μάρκο, διευθυντή του Sheraton Rhodes Resort και βασικό διοργανωτή της εκδήλωσης όσο και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές και επισήμανε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις φιλανθρωπικές δράσεις, και ιδιαιτέρως αυτές που αφορούν τη Unicef.

Εκδηλώσεις σαν και την αποψινή προάγουν το ανθρώπινο ιδεώδες , και αποδεικνύουν την αλληλεγγύη των λαών και την ανάγκη για συνεργασία για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου