Ειδήσεις

Επιτροπή αγώνα Νότιας Ρόδου: θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου για ότι κι αν συμβεί

Παρά τις επανειλημμένες κινητοποιήσεις των πολιτών της Νότιας Ρόδου, για θέματα που αφορούν τη στελέχωση του ιατρείου και του ασθενοφόρου, η περιοχή βρίσκεται και πάλι στο μηδέν.
Από 01/10/2014, σταματά και επίσημα η επάνδρωση του ασθενοφόρου, που επιχειρούσε από την περιοχή της Πυλώνας (έγγραφο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας του Υπουργείου Υγείας με αριθ. πρωτ.: 28703/24-07-2014).
Κύριοι υπεύθυνοι, πότε θα επιλυθούν τα θέματα υγείας, που είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής μας; Πότε θα στελεχωθεί το ιατρείο και θα παραμείνει το ασθενοφόρο, για όλο το χρόνο, στην περιοχή;
Στις 23/09/2014, θρηνήσαμε και πάλι το χαμό συμπολίτισσάς μας, ελλείψει γιατρού και ασθενοφόρου. Πόσες ζωές θα θρηνήσουμε ακόμα για να ενδιαφερθεί η πολιτεία; Για μας, αγαπητοί κύριοι, η ανθρώπινη ζωή δεν διαπραγματεύεται, γι’ αυτό, από δω και πέρα θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου για ότι κι αν συμβεί.

Η επιτροπή αγώνα Νότιας Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου