ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην πρεμιέρα με Π.Α.Ο.Κ.!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΟΥΝΑΡΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ

Έτσι κι αλ­λιώς τα πράγ­μα­τα φα­ντά­ζουν εξαι­ρε­τι­κά δύ­σκο­λα για τον Ιπ­πο­κρά­τη Κω… Είτε η ομάδα πα­ρου­σια­στεί τε­λι­κά στην Α1 Γυ­ναι­κών είτε όχι δεν υπάρ­χουν και πολλά πε­ρι­θώ­ρια αι­σιο­δο­ξί­ας για κάτι καλό. Χθες το με­ση­μέ­ρι στα γρα­φεία της Ε.Ο.Κ. έγινε η κλή­ρω­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α1 Γυ­ναι­κών, με τον Ιπ­πο­κρά­τη να συμ­με­τέ­χει κα­νο­νι­κά στη δια­δι­κα­σία, αν και τη συ­γκε­κρι­μέ­νη χρο­νι­κή πε­ρί­ο­δο, όπου θα έπρε­πε να ξε­κι­νή­σει την προ­ε­τοι­μα­σία του, δεν έχει ομάδα και ούτε καν διοί­κη­ση! Αν λοι­πόν γίνει το μικρό «θαύμα», βρε­θεί διοι­κη­τι­κό φως και σε λίγες μέρες οι Κώες φτιά­ξουν μία ομάδα για να παί­ξουν στην Α1, θα αντι­με­τω­πί­σουν στην πρε­μιέ­ρα του πρω­τα­θλή­μα­τος (11 Οκτω­βρί­ου) τον φι­λό­δο­ξο και ισχυ­ρό φέτος Π.Α.Ο.Κ.

Στη συ­νέ­χεια το πρό­γραμ­μα για τον Ιπ­πο­κρά­τη Κω πε­ρι­λαμ­βά­νει δύο εκτός έδρας παι­χνί­δια, αρ­χι­κά με τον Πρω­τέα Βού­λας και αμέ­σως μετά την Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας. Η κα­νο­νι­κή πε­ρί­ο­δος της Α1 ολο­κλη­ρώ­νε­ται στις 12 Μαρ­τί­ου και οι δύο τε­λευ­ταί­ες ομά­δες υπο­βι­βά­ζο­νται χωρίς πλέι-άουτ στην Α2 Κα­τη­γο­ρία. Και φέτος συμ­με­τέ­χουν 10 ομά­δες στο πρω­τά­θλη­μα της Α1 με τον Ολυ­μπια­κό και τον Πα­να­θη­ναϊ­κό να θε­ω­ρού­νται τα φα­βο­ρί για τον τίτλο. Μά­λι­στα οι «αιώ­νιοι» αντί­πα­λοι θα τε­θούν αντι­μέ­τω­ποι μόλις την 3η αγω­νι­στι­κή στον «τάφο του Ινδού». Κατά τη διάρ­κεια του α’ γύρου, ο Ιπ­πο­κρά­της Κω θα φι­λο­ξε­νή­σει και τον Πα­να­θη­ναϊ­κό (6η αγω­νι­στι­κή) και τον Ολυ­μπια­κό (8η)… Όλα αυτά όμως εφό­σον (επα­να­λαμ­βά­νου­με), οι Κώες ξε­πε­ρά­σουν τα εμπό­δια και πα­ρου­σια­στούν στην Α1, ενώ πα­ρό­μοια προ­βλή­μα­τα πα­ρου­σιά­ζει και η Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας.

Στο πρό­γραμ­μα της πρε­μιέ­ρας ξε­χω­ρί­ζει το ντέρ­μπι Πα­να­θη­ναϊ­κός- Πρω­τέ­ας Βού­λας, ενώ ο Ολυ­μπια­κός θα παί­ξει στη Λευ­κά­δα κό­ντρα στην το­πι­κή Νίκη. Ο Αθη­ναϊ­κός θα αντι­με­τω­πί­σει στη Γλυ­φά­δα την το­πι­κή Τερ­ψι­θέα, ενώ στο ντέρ­μπι των «νε­ο­φώ­τι­στων» ο Άρης Πε­τρού­πο­λης θα παί­ξει με τον Κρόνο Αγίου Δη­μη­τρί­ου.

1η (11/10) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 10η (10/01)

Πα­να­θη­ναϊ­κός- Πρω­τέ­ας Βού­λας

Άρης Πε­τρού­πο­λης- Γ.Σ. Κρό­νος

Νίκη Λευ­κά­δας- Ολυ­μπια­κός

Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας- Αθη­ναϊ­κός

Ιπ­πο­κρά­της Κω- Π.Α.Ο.Κ.

2η (18/10) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 11η (17/01)

Γ.Σ. Κρό­νος- Πα­να­θη­ναϊ­κός

Ολυ­μπια­κός- Άρης Πε­τρού­πο­λης

Αθη­ναϊ­κός- Νίκη Λευ­κά­δας

Π.Α.Ο.Κ.- Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας

Πρω­τέ­ας Βού­λας- Ιπ­πο­κρά­της Κω

3η (25/10) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 12η (24/01)

Πα­να­θη­ναϊ­κός- Ολυ­μπια­κός

Άρης Πε­τρού­πο­λης- Αθη­ναϊ­κός

Νίκη Λευ­κά­δας- Π.Α.Ο.Κ.

Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας- Ιπ­πο­κρά­της Κω

Πρω­τέ­ας Βού­λας- Γ.Σ. Κρό­νος

4η (01/11) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 13η (31/01)

Αθη­ναϊ­κός- Πα­να­θη­ναϊ­κός

Π.Α.Ο.Κ.- Άρης Πε­τρού­πο­λης

Ιπ­πο­κρά­της Κω- Νίκη Λευ­κά­δας

Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας- Πρω­τέ­ας Βού­λας

Ολυ­μπια­κός- Γ.Σ. Κρό­νος

5η (08/11) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 14η (07/02)

Πα­να­θη­ναϊ­κός- Π.Α.Ο.Κ.

Άρης Πε­τρού­πο­λης- Ιπ­πο­κρά­της Κω

Νίκη Λευ­κά­δας- Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας

Πρω­τέ­ας Βού­λας- Ολυ­μπια­κός

Γ.Σ. Κρό­νος- Αθη­ναϊ­κός

6η (15/11) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 15η (14/02)

Ιπ­πο­κρά­της Κω- Πα­να­θη­ναϊ­κός

Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας- Άρης Πε­τρού­πο­λης

Νίκη Λευ­κά­δας- Πρω­τέ­ας Βού­λας

Π.Α.Ο.Κ.- Γ.Σ. Κρό­νος

Αθη­ναϊ­κός- Ολυ­μπια­κός

7η (29/11) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 16η (28/02)

Πα­να­θη­ναϊ­κός- Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας

Άρης Πε­τρού­πο­λης- Νίκη Λευ­κά­δας

Πρω­τέ­ας Βού­λας- Αθη­ναϊ­κός

Γ.Σ. Κρό­νος- Ιπ­πο­κρά­της Κω

Ολυ­μπια­κός- Π.Α.Ο.Κ.

8η (06/12) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 17η (06/03)

Νίκη Λευ­κά­δας- Πα­να­θη­ναϊ­κός

Άρης Πε­τρού­πο­λης- Πρω­τέ­ας Βού­λας

Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας- Γ.Σ. Κρό­νος

Ιπ­πο­κρά­της Κω- Ολυ­μπια­κός

Π.Α.Ο.Κ.- Αθη­ναϊ­κός

9η (13/12) ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΗ 18η (12/03)

Πα­να­θη­ναϊ­κός- Άρης Πε­τρού­πο­λης

Πρω­τέ­ας Βού­λας- Π.Α.Ο.Κ

.Γ.Σ. Κρό­νος- Νίκη Λευ­κά­δας

Ολυ­μπια­κός- Τερ­ψι­θέα Γλυ­φά­δας

Αθη­ναϊ­κός- Ιπ­πο­κρά­της Κω

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.