Τοπικές Ειδήσεις

Eπισκευή καπακιών στην Ρόδου-Λίνδου σε φρεάτια του υδραγωγείου από το Φράγμα Γαδουρά.

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σας ενημερώνει ότι θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής καπακιών εντός του οδοστρώματος σε φρεάτια του υδραγωγείου από το Φράγμα Γαδουρά, στα κάτωθι σημεία:

Α) Την Δευτέρα, 1 Ιουνίου στο 10 ΧΛΜ επί της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του καταστήματος RODOS GOLD, Βογιατζής, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρόδο προς Λίνδο, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από τις 7:00 πμ έως τις 15:00 μμ.

Β) Την Τρίτη, 2 Ιουνίου στο 5 ΧΛΜ επί της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου στο ύψος της δεξαμενής ΔΕΥΑΡ Ασγούρου, με κατεύθυνση από Ρόδο προς Λίνδο, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από τις 7:00 πμ έως τις 15:00 μμ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχει πλήρης οδοσήμανση προς ενημέρωση των οδηγών.

– Δ/νση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου –

Με Ε.Π.

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Ε.Δ.

ΜΑΡΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΕ Πολιτικών Μηχ/κών Α΄β

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου