Πολιτιστικά

ΔΟΠΑΡ-Διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια αλλιώς»

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου συνεχίζοντας την προσπάθεια να διατηρήσει την επαφή των πολιτών με τον πολιτισμό , μέσω του διαδικτύου, διοργανώνει συναυλία με την Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου, υπό την καλλιτεχνική δ/νση του Μιχάλη Καλαεντζή.

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλουν οι σημερινές συνθήκες να εμπόδισαν τα μέλη της Μικτής Χορωδίας να λειτουργήσουν ομαδικά όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην καλλιτεχνική τους πορεία και αγάπη για το τραγούδι.

Η συναυλία θα αναμεταδοθεί στο You Tube το Σάββατο 30 Μάιου, μετά τις 7 το βράδυ και θα ακουστούν τραγούδια Ελλήνων καλλιτεχνών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Γ.Δ.    31.05.2020 17:54

    Διαδικτυακή Συναυλία: «Τα τραγούδια αλλιώς» – Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

    https://youtu.be/0HPO7C_2BCI

    Το πρώτο μέρος μιας σειράς διαδικτυακών παραστάσεων με σολιστικές ερμηνείες των μελών της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου με συνοδεία πιάνου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου στο άδειο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου
    Τραγούδια που στο παρελθόν έχουν αποδοθεί πολυφωνικά από τη Χορωδία, ερμηνεύονται τώρα «αλλιώς» υπό την πιανιστική συνοδεία του Μαέστρου της χορωδίας κ. Μιχάλη Καλαεντζή, χάριν των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Σχολιασμός άρθρου