Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν, ωστόσο, ακόμα βρισκόμαστε σε εορταστικό κλίμα μίας και ο νέος χρόνος έρχεται για να φέρει ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις σε όλους τους ανθρώπους.
Μία από τις αθλήτριες που περιμένουν πολλά το 2019 είναι και η ασημένια Μεσογειονίκης στα 100 μέτρα Ραφαέλα Σπανουδάκη.
Η νεαρή ταλαντούχα αθλήτρια ξεκουράζεται, όμως παράλληλα κάνει και προπονήσεις προκειμένου να είναι σε φόρμα για τους αγώνες που έρχονται.
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα δηλώνοντας:
«Οι μέρες περνάνε και σιγά σιγά πλησιάζουμε στην αγωνιστική περίοδο.
Δόξα τω Θεώ όλα έχουν πάει κατά γράμμα φέτος. Τώρα τις γιορτές το κλίμα είναι ευχάριστο και οικογενειακό και η προπόνηση βγαίνει αβίαστα.
Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, καθώς στον δικό μας χώρο είναι το κυριότερο. Εύχομαι επίσης χαρά και ευτυχία στις οικογένειες όλων των ανθρώπων»
Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Όλα έχουν πάει κατά γράμμα φέτος»
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.