Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. για την 28η Οκτωβρίου

Την 28η Οκτωβρίου το Έθνος μας γιορτάζει την μεγάλη ιστορική στιγμή στην μακραίωνη ιστορία του, το έπος μίας γενιάς γενναίων Ελλήνων, μίας γενιάς που την χαρακτήριζε η πίστη, η αφοσίωση και η αγάπη για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και την οικογένεια.

Οι Έλληνες μαχητές με την Εθνική ομοψυχία που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια και μέτωπο του πολέμου, κατάφεραν για ακόμη μία φορά να γραφτούν στο βιβλίο των ηρώων της Ελληνικής ιστορίας.

Αυτό τον ηρωισμό κρατάμε ως Έλληνες ακόμα και σήμερα, διότι έχουμε χρέος σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους, ώστε εμείς σήμερα να συνεχίσουμε τον αγώνα με την ίδια πίστη, αφοσίωση και αγάπη για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και την οικογένεια.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, τίμησε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία του Προέδρου Νίκου Αντωνόπουλου και Γ. Γραμματέα Ανέστη Κεφαλά στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, καταθέτοντας στεφάνι στο Βωμό της Πατρίδας από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Νίκο Αντωνόπουλο.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

 

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου