Νέες προαγωγές και τοποθετήσεις – μεταθέσεις δικαστών, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ).

Ακόμα με απόφαση του ΑΔΣ παραμένει για ένα χρόνο στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο εισαγγελέας Κων. Τζαβέλλας ενώ τοποθετείται στην ΕΥΠ ο εισαγγελέας Ευάγγελος Κασσαλιάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου (δεκαπενταμελές), που συνεδρίασε σχετικά στις 27 Οκτωβρίου:

Προάγεται στο βαθμό του πρόεδρου εφετών η Εφέτης Αθηνών, Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη και τοποθετείται στο Εφετείο Θεσσαλονίκη.
Προάγεται στο βαθμό του εφέτη η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών, Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη και τοποθετείται στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.
Μετατίθενται οι Εφέτες: 1) Ιωαννίνων, Ιωάννης Παπαϊωαννίδης του Αλεξάνδρου, στο Εφετείο Αθηνών, και 2) Ανατολικής Κρήτης, Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου, στο Εφετείο Ιωαννίνων.
Προάγονται στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών οι Πρωτοδίκες:
1) Πειραιώς, Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου και 2) Αθηνών, Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου.
Μετατίθενται οι Πρόεδροι Πρωτοδικών: 1) Ρόδου, Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, και 2) Αθηνών, Θεοδώρα-Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος, στο Πρωτοδικείο Πατρών.
Τοποθετούνται οι νεοπροαχθείσες Πρόεδροι Πρωτοδικών: 1) Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου , στο Πρωτοδικείο Αθηνών, και 2) Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου, στο Πρωτοδικείο Ρόδου.
Προάγεται στο βαθμό του αντεισαγγελέα εφετών ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου και τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.
Μετατίθεται η Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης.
Προάγεται στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου του Στεργίου
Τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδος.
Μετατίθενται οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών : 1) Θηβών, Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και 2) Αμαλιάδος, Αριστοτελεία Δόγκα του Βασιλείου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ