Εκτός λίστας του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είναι κατά πληροφορίες, ο Αλέξης Μητρόπουλος, τέως αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής των ΠΑΣΟΚογενών του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγές της Κουμουνδούρου με τις οποίες επικοινώνησε το Capital.gr, απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τη σχετική πληροφορία, λέγοντας ότι η κατάρτιση των λιστών είναι ακόμη υπό επεξεργασία, καθώς η αρμόδια επιτροπή υπό τον Αλέκο Φλαμπουράρη, έχει δώσει διορία μέχρι την προσεχή Τρίτη για να κατατεθούν προτάσεις.
Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα υπάρξει αξιολόγηση των ονομάτων, θα τεθούν εκτός -προφανώς- όσοι έχουν ήδη παραιτηθεί ή έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και μετά οι λίστες θα λάβουν την τελική τους μορφή.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Α. Μητρόπουλος, είχε ασκήσει δριμεία κριτική στο περιεχόμενο του τρίτου μνημονίου, ενώ στην ψηφοφορία για την έγκρισή του δήλωσε “παρών”.
Α. Μητρόπουλος: Κάποιοι στην ομάδα Τσίπρα δε με θέλουν
Μιλώντας στο Capital.gr, ο Αλέξης Μητρόπουλος, σημείωσε ότι σε επικοινωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το “παρών” που είχε δηλώσει στην ψηφοφορία της 14ης Αυγούστου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του παρείχε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι υποψήφιος.
Ωστόσο, ο κ. Μητρόπουλος, άφησε να εννοηθεί ότι ορισμένοι στο περιβάλλον Τσίπρα, δεν βλέπουν με καλό μάτι τη συμμετοχή του στις λίστες.
“Κάποιοι στην ηγετική ομάδα μετά και την ψήφιση των νόμων για εργασιακά και συντάξεις ίσως με θεωρούν ανεξέλεγκτο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής.

capital.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ