Ο Α.Ο. Φαληρακίου που συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει τον απολογισμό για την σεζόν 2019-2020.
Αναλυτικά:
«Ο Α.Ο. Φαληρακίου δεν είναι πυροτέχνημα, ήρθε για να μείνει και να γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία βασιζόμενη πάντα σε δικά του ντόπια παιδιά. Την επόμενη σεζόν θα στηριχθούμε στους παίκτες που κατέβασαν την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε 3-4 παιδιά ακόμη.
Το πρωτάθλημα για φέτος το θεωρούμε λήξαν, γιατί το ποδόσφαιρο σε σχέση με την υγεία, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ευχόμαστε, να λήξει το συντομότερο δυνατό αυτή η μεγάλη περιπέτεια και δοκιμασία που ζούμε. Δεν είμαστε στο 1900, στην εποχή της χολέρας και της πανούκλας, είμαστε στο 2020 που η επιστήμη κάνει θαύματα και αργά ή γρήγορα το φάρμακο για τον κορωνοϊό θα βρεθεί.
Ο Α.Ο.Φ. έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔ με απολογισμό τρεις ισοπαλίες, αλλά αυτό δεν μας απογοητεύει, μιας και ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η συμμετοχή, που επιτεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μιας και μια εβδομάδα πριν δεν είχαμε ούτε στολές αγώνα, ούτε δελτία και πήγαμε στον πρώτο αγώνα με τους Ιππότες με δύο προπονήσεις.
Συνολικά συμμετείχαν 25 παίκτες. Το επίπεδο στην Γ’ Κατηγορία φέτος ήταν πάρα πολύ καλό, κάτι που δεν περιμέναμε. Η καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μας ήταν ο Ο.Φ. Ιστρίου και δίκαια είναι στην πρώτη θέση. Μας άρεσαν επίσης οι νεανικές ομάδες της Χάλκης και των Πανθήρων, χωρίς να υποτιμούμε τις άλλες ομάδες. Η επόμενη σεζόν πιστεύουμε ότι δεν θα είναι ίδια με άλλες χρονιές μιας και τα οικονομικά δεδομένα δεν θα είναι και η φούσκα των αμοιβών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών θα σκάσει, ειδικά για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Οι παράγοντες κάποια στιγμή θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το τοπικό ποδόσφαιρο.
Τέλος, ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ