Τοπικές Ειδήσεις

Αναστολή εργασιών της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου την 1/3/2021 και 2/3/2021

Κατόπιν του από 28 Φεβρουαρίου 2021 (ηλεκτρονικού) εγγράφου της κας Προέδρου Εφετών Δωδεκανήσου, σύμφωνα με την οποία με Πράξη της ιδίας Προέδρου Εφετών αναστέλλονται οι λειτουργίες των εργασιών των υπηρεσιών του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου επί 48 ώρες, προκειμένου να γίνει έλεγχος των διαπιστωμένων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 που εμφανίσθηκαν στην συστεγαζόμενη υπηρεσία του Πταισματοδικείου Ρόδου.

Αναστέλλουμε τη λειτουργία των εργασιών της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου επί 48 ώρες και επομένως δεν θα λάβει χώρα η εκδίκαση των προσδιορισμένων ποινικών υποθέσεων, οι οποίες θα εκδικάζονταν βάσει της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ οικ. 12639 (ΦΕΚ 793 τ. Β΄) των δικασίμων:

της 1ης Μαρτίου 2021 του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου και της 2ας Μαρτίου 2021 του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δωδεκανήσου.

Ο κ. Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου παρακαλείται να μεριμνήσει ώστε να μην μεταχθούν οι κρατούμενοι των άνω δικασίμων στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου.

Οι κ.κ. ένορκοι για τη δικάσιμο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου παρακαλούνται να μην προσέλθουν και να μην παραμείνουν στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΘ. ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου