Ατάκτως Ερριμμένα

Αξιοπρέπεια

«Ένα πράγμα θέλουν οι ‘Ελληνες πολίτες. Δεν είναι λεφτά, εν είναι δουλειά, είναι η αξιοπρέπεια. Θέλουν μια κυβέρνηση που πηγαίνει στα Eurogroup και στα Ecofin, συζητά με το ΔΝΤ και τους εταίρους με στόχο να επανακαθιερώσει την απλή λογική ότι οι Έλληνες θα έχουν λόγο στα μέτρα και τις πολιτικές που θα επιλεγούν για να βγούμε από την κρίση» Αυτά είπε ο κ. Βαρουφάκης. Ναι, αλλά ένας άνθρωπος και ακούσια μπορεί να χάσει την αξιοπρέπειά του εάν δεν έχει χρήματα να επιβιώσει .
Η αξιοπρέπεια –και μάλιστα στην δική μας περίπτωση- πρέπει μετριέται με το αποτέλεσμα. Πως ένας άνθρωπος μπορεί να ζει και να επιβιώνει με το κεφάλι ψηλά. Εάν δεν έχει μια δουλειά άρα και χρήματα για να επιβιώνει το κεφάλι είναι κατεβασμένο έξω από τις ουρές του ΟΑΕΔ και το χέρι απλωμένο στα συσσίτια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ