Οι δύο ήττες στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Α.Σ. Ρόδος στην Αθήνα, με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη και την Καλλιθέα, προκάλεσε την δυσφορία και την αντίδραση της διοίκησης προς ποδοσφαιριστές των «ελαφιών».
Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο για τον προπονητή των «πρασίνων» Κώστα Βελιτζέλο, τον οποίο στηρίζει η ομάδα, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση.
Ταυτόχρονα στην ανακοίνωση τα «ελάφια» ενημέρωσαν για την αλλαγή στην σύνθεση των αρχηγών, καθώς την θέση του Διονύση Μακρυδημήτρη πήρε ο Γκέστι Σουλάι, με απόφαση του προέδρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή στην ομάδα της Ρόδου. Προπονητής είναι ο Κώστας Βελιτζέλος.
Διαφοροποιήσεις σημειώθηκαν στην πεντάδα των αρχηγών αφού με απόφαση του προέδρου πέμπτος αρχηγός θα είναι ο Γκέστι Σουλάι, στην θέση του Διονύση Μακρυδημήτρη, μαζί με τους Γιώργο Δελαπόρτα, Χουσείν Μουμίν, Βαγγέλη Πίτκα και Αντώνη Γιόνδη».
Τετάρτη τα εγκαίνια και ο αγιασμός
Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια του γηπέδου στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου και ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 6:00μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του γηπέδου στον Άγιο Δημήτριο και ο αγιασμός των αθλητών σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα της ομάδας μας».
Ευχαριστίες σε Γιώργο Γεραπετρίτη
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί δημόσια τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, εξέδωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά:
«Θα θέλαμε να διατυπώσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ο οποίος αποδέχθηκε και η κυβέρνηση υλοποιεί πρόταση των ΠΑΕ Ρόδος και ΠΑΕ Πανσερραϊκός για την οικονομική κάλυψη αναγκών των ομάδων μέσα από τα κέρδη του στοιχήματος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ