ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tom Hanks – Rita Wilson: Έχουν σπίτι στην Αντίπαρο – Επενδύσεις στην Πάτμο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Tom Hanks

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson έχουν σπίτι στην Αντί­πα­ρο αλλά και μυ­στι­κές επεν­δύ­σεις στην Πάτμο!

Η αγάπη του Tom Hanks για την Ελ­λά­δα είναι γνω­στή, μιας και η ελ­λη­νι­κής κα­τα­γω­γής σύ­ζυ­γός του Rita Wilson τον μύησε από νωρίς στα αξιο­ση­μεί­ω­τα επι­τεύγ­μα­τα της Ελ­λά­δας, αλλά και στις θρη­σκευ­τι­κές πα­ρα­δό­σεις της χώρας που τι­μούν ιδιαί­τε­ρα και οι δυο τους. Πώς ξε­κί­νη­σε όμως η σχέση αγά­πης με την Αντί­πα­ρο και ποια είναι η άγνω­στη επέν­δυ­ση που έκα­ναν πριν τέσ­σε­ρα χρό­νια στην Πάτμο;

Tο κα­λο­καί­ρι του 1999, οι δυο τους παίρ­νουν την από­φα­ση να κά­νουν μια κα­λο­και­ρι­νή κρουα­ζιέ­ρα στη Με­σό­γειο με θα­λα­μη­γό. Mε προ­τρο­πή του κα­πε­τά­νιου «πιά­νουν» Αντί­πα­ρο και ξε­τρε­λαί­νο­νται με το νησί όπου γυ­ρί­στη­κε κά­πο­τε η Μα­ντα­λέ­να. Έπει­τα από τρία χρό­νια και χάρη στη φίλη τους, Μα­ριάν­να Λάτση, την επι­λέ­γουν και πάλι για ολι­γο­ή­με­ρες δια­κο­πές. Το 2004, όμως, απο­φα­σί­ζουν να την κά­νουν δεύ­τε­ρο σπίτι τους αγο­ρά­ζο­ντας μια έκτα­ση ανά­με­σα στα Γλυφά και στη Χώρα.

Σε μια έκτα­ση πε­ρί­που 6 στρεμ­μά­των χτί­ζουν το εντυ­πω­σια­κό σπίτι τους, 450 τε­τρα­γω­νι­κών, σε νη­σιω­τι­κές γραμ­μές, την επί­βλε­ψη του οποί­ου ανα­λαμ­βά­νει η πο­λι­τι­κός μη­χα­νι­κός Χρυ­σού­λα Τζάλα. Οι άν­θρω­ποι που συμ­με­τεί­χαν στην κα­τα­σκευή του σπι­τιού και δια­θέ­τουν σχέ­δια και φω­το­γρα­φί­ες από το κτί­ριο έχουν υπο­γρά­ψει χαρ­τιά ότι για να διαρ­ρεύ­σει κάτι στα ΜΜΕ, θα πρέ­πει πρώτα να πά­ρουν την έγ­γρα­φη άδεια από το δι­κη­γο­ρι­κό γρα­φείο του ζευ­γα­ριού, που βρί­σκε­ται στο Λον­δί­νο.

Η βίλα, πά­ντως, δια­θέ­τει τέσ­σε­ρις κρε­βα­το­κά­μα­ρες και έναν ξε­νώ­να, που συχνά χρη­σι­μο­ποιεί η Nia Vardalos με την οι­κο­γέ­νειά της. Άλ­λω­στε η Nia και η Rita είναι πολύ καλές φίλες, με τον Tom Hanks να έχει κάνει την πα­ρα­γω­γή σε όλες τις ται­νί­ες της Vardalos. Δια­θέ­τει ιδιω­τι­κή πα­ρα­λία, στην οποία συχνά βρί­σκο­νται σκάφη διά­ση­μων φίλων τους.

Τα μέτρα ασφα­λεί­ας είναι αυ­στη­ρά, αφού το ζευ­γά­ρι εκνευ­ρί­ζε­ται με τους πα­πα­ρά­τσι. Ωστό­σο, όταν πέρσι επι­σκέ­φτη­καν το αγα­πη­μέ­νο εστια­τό­ριο του Tom στην κο­ντι­νή Σίφνο, το Ω3, δεν δυ­σκο­λεύ­τη­κε να βγά­λει selfie με το προ­σω­πι­κό του μα­γα­ζιού.

Ο Hanks έχει αγα­πή­σει τόσο το νησί ώστε πρό­σφε­ρε μια γεν­ναία οι­κο­νο­μι­κή ενί­σχυ­ση για την ανα­σκα­φή του γει­το­νι­κού Δε­σπο­τι­κού, πιά­νο­ντας μά­λι­στα ο ίδιος φτυά­ρι και… τσάπα μα­κριά από τις τη­λε­ο­πτι­κές κά­με­ρες μαζί με άλ­λους εθε­λο­ντές.

Και ενώ, η αδυ­να­μία του Χο­λι­γου­ντια­νού σταρ και της συ­ζύ­γου του για την Αντί­πα­ρο είναι γνω­στή, δεν γνω­ρί­ζα­με την επέν­δυ­ση που έκανε πριν τέσ­σε­ρα χρό­νια το ζευ­γά­ρι στην Πάτμο.

Ίσως η βαθιά πίστη τους ήταν αυτή που τους οδή­γη­σε να αγο­ρά­σουν ένα σπίτι και στην Πάτμο πριν από τέσ­σε­ρα χρό­νια. Το σπίτι βρί­σκε­ται στην πε­ριο­χή Σκάλα. Είναι φτιαγ­μέ­νο εξο­λο­κλή­ρου από πέτρα με βάση τα αρ­χι­τε­κτο­νι­κά πρό­τυ­πα της πε­ριο­χής, ενώ ένα από τα πιο ωραία ση­μεία του είναι η με­γά­λη βε­ρά­ντα που έχει θέα στη θά­λασ­σα. Αυτή η θέα ήταν που φέ­ρε­ται να γο­ή­τευ­σε τόσο το ζεύ­γος ώστε προ­τί­μη­σε να αγο­ρά­σει ένα ημι­τε­λές τότε σπίτι. Ένα ακόμη από τα ατού του είναι η ύπαρ­ξη ελι­κο­δρο­μί­ου σε κο­ντι­νή από­στα­ση, καθώς το ελι­κό­πτε­ρο είναι το μόνο μέσο που έχει πρό­σβα­ση από αέρα στο νησί, καθώς δεν υπάρ­χει αε­ρο­δρό­μιο.

. Πηγή europost.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.