Ειδήσεις

Στην «αντεπίθεση» πέρασε ο Μιχ. Πιλάτος για όσα ειπώθηκαν στην Δ.Κ. Ρόδου

Στην αντεπίθεση περνά, με δηλώσεις του στην «δημοκρατική», ο σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μιχάλης Πιλάτος, σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την συνεδρίαση του οργάνου, όταν δέχθηκε τα πυρά των συμβούλων της πλειοψηφίας κ.κ. Μιλτιάδη Παγκά (πρόεδρος της Δ.Κ.) και Γ. Μπελιγράδη.
Όπως έγραψε η «δ», αφορμή για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε, στάθηκαν αναρτήσεις του κ. Μ. Πιλάτου στο facebook, στις οποίες όπως υποστήριξαν οι δύο σύμβουλοι της πλειοψηφίας, υπονοεί ότι μέλη της δημοτικής αρχής χρηματίζονται, κάνοντας λόγο για «μηχανισμούς διαφθοράς» και πως «εκλεγμένοι νομοθετούν χέρι χέρι με επιχειρηματικά ιδιωτικά συμφέροντα», αποκαλώντας τα μάλιστα, σε άλλη ανάρτηση και «πιθήκους». Οι δύο σύμβουλοι επισήμαναν ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τις «δημόσιες, αυθαίρετες και ανυπόστατες καταγγελίες» του κ. Μ. Πιλάτου και τον κάλεσαν να συνετιστεί.  Σε διαφορετική περίπτωση, αν συνεχίσει την ίδια τακτική χωρίς να προσκομίσει στοιχεία κι αν δεν ανακαλέσει,  τότε ο κ. Γ. Μπελιγράδης, θα του καταθέσει αγωγή «για όσα ανυπόστατα υποστηρίζει δημοσίως, σπιλώνοντας υπολείψεις των μελών της πλειοψηφίας χωρίς στοιχεία και διαβάλλοντάς τα στην κοινωνία της Ρόδου» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Όπως δήλωσε στην «δ», ο κ. Μιχάλης Πιλάτος, σύμβουλος της παράταξης του κ. Στρ. Καρίκη, οι δύο σύμβουλοι πήραν «αποσπασματικές δηλώσεις του από το facebook για να προκαλέσουν επεισόδιο» επισημαίνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που αντιδρούν, από την στιγμή που ο ίδιος δεν κατονόμασε κανέναν σύμβουλο. «Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο οι κύριοι της πλειοψηφίας αντέδρασαν, από την στιγμή που δεν αναφέρθηκα στο πρόσωπό τους. Εγώ μεταφέρω όσα μου λένε οι πολίτες, αυτός είναι ο ρόλος μας. Γι αυτό εκλεγήκαμε, για να μεταφέρουμε στις συνεδριάσεις τα αιτήματα των πολιτών. Η δημοτική αρχή κάνει επιλεκτική πολιτική, κάποιους επιχειρηματίες τους στέλνει στα δικαστήρια και κάποιους άλλους όχι, για τα ίδια παραπτώματα. Αυτά τα λέει όλος ο κόσμος, δεν τα λέω μόνον εγώ. Οι απειλές για τον εισαγγελέα δεν με φοβίζουν, αλλά αν θέλουν να ποινικοποιήσουν την πολιτική, ας το κάνουν. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, έχω στοιχεία στη διάθεσή μου για να αποδείξω αυτά που λέω.  Κι επειδή ανέφεραν ότι πίσω από τα λεγόμενά μου, είναι ο κ. Καρίκης, τους διαβεβαιώνω ότι πρόκειται για δική μου πρωτοβουλία αφού ο κόσμος έχει αγανακτήσει με όσα συμβαίνουν. Οι δηλώσεις που επικαλούνται από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, είναι μεμονωμένες και το έκαναν για να δημιουργήσουν όλο αυτό το επεισόδιο. Να δώσουν απαντήσεις στον ροδιακό λαό, σε όλα αυτά τα ερωτήματα που τους έχω θέσει», δήλωσε ο κ. Μ. Πιλάτος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου