ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου πηγαίνει καλά, είναι σε καλά χέρια”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τόσκας

«Δεν έδωσε κανένας το δικαί­ωμα στους τρο­μο­κά­τες να το παίζουν εκδι­κη­τές και “επα­να­στά­τες”»-

«Η πορεία της υγείας του Λουκά Παπα­δή­μου πηγαί­νει καλά, είναι σε καλά χέρια» είπε μεταξύ άλλων ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Εσω­τε­ρι­κών Νίκος Τόσκας ο οποίος επι­σκέ­φθηκε στον Ευαγ­γε­λι­σμό τον πρώην πρω­θυ­πουργό.

Και συνέ­χισε: «Η κυβέρ­νηση προ­σπα­θεί να φέρει στη δικαιο­σύνη τους τρο­μο­κρά­τες. Δεν τους έδωσε κανένας το δικαί­ωμα να το παίζουν εκδι­κη­τές και “επα­να­στά­τες”. Ο ελλη­νι­κός λαός τους έχει κατα­δι­κά­σει και εργα­ζό­μα­στε στο να βρεθούν στα χέρια της δικαιο­σύ­νης».

«Η αρι­στερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρο­μο­κρα­τι­κές πράξεις γιατί πιστεύει ο λαός κάνει τις αλλαγές και παλεύει για το καλύ­τερο» κατέ­ληξε.

Πηγή newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.