Αθλητικά

Φιλίνος- ποδηλασία: Συμπληρώθηκε η κατηγορία master γυναικών

Με ανακοίνωσή του το τμήμα ποδηλασίας του Φιλίνου Κω, ενημέρωσε ότι συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενες συμμετοχές στην κατηγορία master γυναικών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συμπληρώθηκε η κατηγορία master γυναικών ποδηλασίας στην Κω!
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Στο νησί μας, την Κω, συμπληρωθήκαν οι ελάχιστες απαιτούμενες συμμετοχές (5) για να συμπληρωθεί η κατηγορία master γυναικών και να προσμετράται στη βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Πλέον οι γυναίκες δεν θα χρειάζονται να αναμετρούνται με άντρες για να χαίρονται τη συμμετοχή τους σε αγώνα.
Αυτή τη χρονιά θα γίνουν σε Κω και Κάλυμνο 15 αγώνες και η μια κατηγορία που είναι σίγουρο ότι θα συμπληρωθεί είναι η master γυναικών, από τις 7 αθλήτριες των 2 συλλόγων του νησιού.
Και έχουμε πληροφορίες ότι σύντομα και 3ος σύλλογος του νησιού θα έχει δελτίο master γυναικών.
Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον συμμετοχής στους αγώνες μας των γυναικών από Ρόδο (2 συμμετοχές) αλλά και μια από Αθηνά
Θα χαρούμε να δούμε ακόμα περισσότερες γυναίκες στους αγώνες του νησιού μας, όχι μόνο το καλοκαίρι που θα απολαύσετε και τις διακοπές σας, αλλά και το χειμώνα που η Κως είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα.
Από το νησί του ποδηλάτου, την Κω, σας ευχαριστούμε!
Γερασίμου Σεβαστούλα Κέλλη, Ζαντά Στεργία, Κιτρίνα Ειρήνη, Κυριάκου Βιργινία, Ορφανουδάκη Αναστασία, Τσούτση Ευφροσύνη, Χόνδρου Χαριτίνη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου