Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μετά τις 10 Μαΐου αναμένεται η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στον ΓΑΣ Ιάλυσος που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στον σύλλογο, όσον αφορά στην νέα αγωνιστική περίοδο και στην συμμετοχή των «τοξοβόλων» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να γίνει η συνεδρίαση λίγο αργότερα από ότι αναμενόταν, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τις κρίσιμες αποφάσεις που θα παρθούν όσον αφορά στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Τα ανοιχτά μέτωπα στους «τοξοβόλους» είναι αρκετά, και αφορούν μεταξύ άλλων την τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να κάνουν τις σωστές επιλογές στα θέματα του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε ο ΓΑΣ Ιάλυσος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για ακόμα μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την συγχαρητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος προς τον Ορφέα και τον Αστέρα Μασάρων για την άνοδό τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος συγχαίρουν θερμά τις διοικήσεις και τους ποδοσφαιριστές του Ορφέα και του Αστέρα Μασάρων για την άνοδο τους στην Α’ τοπική κατηγορία Δωδεκανήσου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ