Αθλητικά

Τοξοβολία: Ο απολογισμός του Φοίβου Κω

Το τμήμα τοξοβολία του Φοίβου Κω έκανε τον απολογισμό του 2021, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Δ.Σ. του συλλόγου μας, δημοσιεύει ένα συνοπτικό απολογισμό πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, μιας και είναι πολύ σημαντικό, να γνωρίζουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, συνολικά τα επιτεύγματα, τις επιτυχίες αλλά και τους στόχους του συλλόγου. Παρά το γεγονός ότι το 2021 όπως και το 2020, ο αθλητισμός συνέχισε να λειτουργεί υπό το βάρος της πανδημίας, ο σύλλογος μας κατάφερε να κάνει περαιτέρω βήματα προόδου, πετυχαίνοντας μια σειρά από μικρές και μεγάλες νίκες, συνεχίζοντας να προσφέρει στην κοινωνία της Κω και ειδικά στη νεολαία της, μια σοβαρή, αξιόπιστη και σύγχρονη αθλητική πρόταση. Με άρτια οργάνωση και με άμεσους συνεργάτες τους οκτώ (8) προπονητές του, ο σύλλογος συνεχίζει να χτίζει πάνω σε στέρεες βάσεις το αθλητικό οικοδόμημα του Φοίβου. Ένα οικοδόμημα πλήρως εναρμονισμένο με την αθλητική νομοθεσία αφού είναι ένα από τα πρώτα σωματεία που εντάχθηκαν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και που το 2021 αξιολογήθηκε εκ νέου θετικά, για τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης και της τοξοβολίας. Το τμήμα τοξοβολίας με τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Κω είχε τις παρακάτω επιτυχίες:
Κατηγορία Νεανίδων 30μ
Σπυροπούλου Αριάδνη 2η θέση
Κατηγορία Παίδων 30μ.
Στεφανής Ιάσονας 1η θέση
Χόνδρος Δημήτριος 3η θέση
Καρμένης Κυριάκος 4η θέση
Χάμπας Μιχάλης 5η θέση
Καρόννας Διηνέκης 6η θέση
Αυγουλάς Αλέξανδρος 7η θέση
Κατηγορία Ανδρών 30μ.
Κασιώτης Αντώνης 1η θέση
Διώτης Γιώργος 2η θέση
Βλάχος Δημήτρης 5η θέση
Καρόννας Βίκτωρας 6η θέση
Κώστογλου Δημήτρης 8η θέση
Γεωργαλλής Λάμπρος 9η θέση
Κατηγορία Γυναικών 30μ.
Λιβιδίκου Στεργία 3η θέση
Σαλούρου Παναγιώτα 5η θέση
Κατηγορία Εφήβων 30μ
Κασιώτης Γιώργος 1η θέση

Κατηγορία Παγκορασίδων Β’
Γκιουζέλ Ιλκνουρ-Χιλάλ 3η θέση
Κατηγορία Ανδρών 70μ
Κασιώτης Αντώνης 2η θέση
Καρόννας Βίκτωρας 6η θέση
Κατηγορία Εφήβων 60μ
Πυλιώτης Αντώνης 3η θέση
Κατηγορία Παγκορασίδων 30μ
Κασιώτη Ελένη 2η θέση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου