Στον Άγιο Δημήτριο με αντίπαλο τον Κρόνο δοκιμάζεται σήμερα (17:30) ο Ανταγόρας Κω, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας. Η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη θέλει απλά να κάνει μία καλή εμφάνιση απέναντι σ’ έναν πιο δυνατό αντίπαλο που «καίγεται» για τη νίκη. Με τον Ανταγόρα δεν θα παίξει η Νάσια Τόσκα και η Σταματία Στάκκου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τριών κορασίδων του συλλόγου (Κουζούκα, Φραζή, Χατζηνικολάου). Ο Ανταγόρας έχει ήδη υποβιβαστεί και στόχος της ομάδας είναι να παίξουν οι μικρότερες αθλήτριες του, συλλέγοντας εμπειρίες για το μέλλον. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και οι Κώες θέλουν απλά να κλείσουν τη φετινή χρονιά με καλές εμφανίσεις και να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου νότου της Α2.
*Ο Λάζαρος Ντάσης του συνδέσμου Σάμου (Γ’ Εθνικής) και η Μαρία Μπακετέα από την Κ.Ν. Πελοποννήσου (Γ’ Εθνικής) θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι στο Μπραχάμι.
(Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας ΟΑ Χανίων- Αγία Παρασκευή για την 18η αγωνιστική αντί της 4/3/2018 και ώρας 12.00, θα διεξαχθεί στις 3/3/2018 και ώρα 13.30 στο Κ.Γ. Κλαδισού.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Άγιος Δημήτριος (17:30): Γ.Σ. Κρόνος- Ανταγόρας Κω
(Ντάσης- Μπακετέα/ Σαμαρτζή)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ