Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιολογήσουν και σε επίσημους αγώνες τις νεαρές αθλήτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν με τις ομάδες τους στο Final-4 του Κυπέλλου Δωδεκανήσου γυναικών, είχε το κλιμάκιο των Ομοσπονδιακών προπονητών που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα Δωδεκάνησα.
Ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Βόλεϊ κ. Χρήστος Ντόζης, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων και ο Τεχνικός Σύμβουλος και Ταμίας του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Τάκης Καβαλιεράκης μετά από πρόσκληση της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου ήρθαν με σκοπό να καταγράψουν τα ταλαντούχα παιδιά στα Δωδεκάνησα και να προβάλουν το άθλημα στα Δημοτικά Σχολεία.
Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές παρακολούθησαν προπονήσεις ομάδων στο νησί της Ρόδου και κατέγραψαν τα ταλαντούχα παιδιά που θα καλέσουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις τους επόμενους μήνες ενώ την Παρασκευή επισκέφτηκαν τα Δημοτικό Σχολείο Παστίδας και το 3ο Δημ. Σχολείο Ρόδου και έκαναν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση του βόλεϊ στους μικρούς μαθητές.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στο κλειστό γήπεδο Βενετόκλειο, έκαναν ενημερωτικό σεμινάριο στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Α’ θμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ