Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Νέο ξεκίνημα με την προσδοκία μίας σημαντικής νίκης

Η μέρα για την οποία δούλευε εντατικά τις τελευταίες επτά εβδομάδες έφτασε για τον Ηρακλή Μαριτσών, ο οποίος υποδέχεται αύριο στις 4:30 το απόγευμα τον Ιάλυσο στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι “ροπαλοφόροι” του Κώστα Πάττα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα με μία τελευταία, χαλαρή προπόνηση, επ’ ευκαιρία της οποίας ανέλυσαν ξανά το τακτικό πλάνο που θα ακολουθήσουν στο αυριανό ματς.
Στα μάτια πολλών, το ζευγάρι δίνει την υπόσχεση ενός ντέρμπι και σε τέτοιο θέλουν να το μετατρέψουν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Πάττα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα, βάθος και υψηλές φιλοδοξίες.
Στόχος τους είναι να στείλουν, μέσα από την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, το μήνυμα πως φιλοδοξίες δικαιούνται να έχουν και οι ίδιοι, κερδίζοντας στην πορεία μία θέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.
Επιπλέον, θέλουν να “ζεστάνουν” τον κόσμο της ομάδας, δίνοντας του λόγους να έρθει ακόμα πιο κοντά της, πυκνώνοντας την παρουσία του στην εξέδρα.
Εξυπακούεται πως με μεγάλη προσμονή τον περιμένουν στο σημερινό ματς, ώστε να αισθανθούν την επιπλέον ώθηση της έδρας.
Ο Κώστας Πάττας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βαγγέλη Λερογιάννη, ο οποίος τραυματίστηκε στον προσαγωγό στο τελευταίο φιλικό με τον Διαγόρα Βατίου.
Η κατάσταση του έχει βελτιωθεί αρκετά και οι πιθανότητές να συμπεριληφθεί στην αποστολή υπάρχουν, παρότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας έμοιαζαν μηδαμινές.
Εκτός επιλογών θα μείνει αναγκαστικά ο στρατευμένος Γιώργος Ζαφειρόπουλος, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μάκη Παπακωνσταντή, που δεν είναι ακόμα εκατό τοις εκατό έτοιμος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου