Η διακοπή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών, λόγω κορωνοϊού, βρήκε την ομάδα της L.F.C. Ιάλυσος στην προτελευταία θέση του 4ου ομίλου, να παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.
Ο προπονητής του συλλόγου Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Ρόδου, για την έως τώρα πορεία αλλά και το μέλλον της L.F.C. Ιάλυσος, δηλώνοντας τα ακόλουθα:
«Εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και τελώντας υπό καραντίνα θα κάνω έναν μικρό απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας.
Αμέσως μετά την γνωστοποίηση της σύνθεσης των ομίλων από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωρίζαμε ότι το έργο μας θα ήταν πολύ δυσχερές. Όλες, μα όλες ,οι ομάδες, που καταρτίζουν τον όμιλο μας, είχαν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν. Εμείς, λοιπόν, έπρεπε να ακολουθήσουμε, εφόσον επιθυμούσαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Πράγματι, δουλέψαμε σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας, με σχεδόν καθημερινές προπονήσεις, σε ένα νέο γήπεδο πλέον.
Όλοι στον σύλλογο κατάλαβαν ότι χωρίς προπόνηση, χωρίς θυσίες και χωρίς να βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Το προπονητικό έργο έγινε δυσκολότερο καθώς είχα να διαχειριστώ περίπλοκες καταστάσεις.
Οι μετεγγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, με πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Κρίγκο, σκοπό είχαν να ενισχύσουν το ήδη δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.
Ωστόσο, δεν ήταν εφικτό να συμμετέχουν στην εδώ προετοιμασία της ομάδας μας και ήταν εξαιρετικά πολύπλοκο να ενσωματωθούν και να λειτουργήσουμε ως ομάδα που προπονείται καθημερινά μαζί.
Παρόλα αυτά νομίζω ότι η νοοτροπία μας άλλαξε με την εν γένει παρουσία τους (οι οποίες έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ελληνικό γυναίκειο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια) και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό και η παρακαταθήκη μας για το μέλλον.
Δεν μπορώ να ξέρω, αν θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας, τόσο στο πρωτάθλημα όπου έχουμε σχετικά βατό πρόγραμμα, όσο και στο κύπελλο κορασίδων αλλά ξέρω ότι η ομάδα μας έχει μέλλον και θα συνεχίσει να δουλεύει με σοβαρότητα, προγραμματισμό και θετική διάθεση.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ελπίζω ότι σύντομα θα επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας και εύχομαι να έχουμε μαζί μας όλους τους αγαπημένους μας χωρίς απώλειες.
Έως τότε, ‘’Μένουμε σπίτι’’ και φροντίζουμε να έχουμε θετική διάθεση».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ