Με πολύ κόσμο, τοπικές αρχές, παιδιά και γονείς, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων στη μαρίνα Κω η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Κω.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, δίνοντας τις ευχές του στα παιδιά και τα μέλη του Ομίλου για τη νέα χρονιά και να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Γ. Χρυσουλάς ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο, τον υπεύθυνο της μαρίνας κ. Μαραγκό, τους παριστάμενου : τον Έπαρχο Κω Γ. Χαλκιδιό, τον Αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή, τον Υπ. Αθλητισμού Θ. Σταματάκη,  τον Δημ. Σύμβουλο Σ. Πη από την παράταξη Όραμα, τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω Ά. Βαβλά, τον περιφ. σύμβουλο και εκπρόσωπο του ΕΒΕΔ Ν. Τσακίρη, τον Διοικητή του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαρά, τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου καθώς και όλους τους παριστάμενους γονείς και παιδιά- μέλη του Ομίλου.

Ο κ. Χρυσουλάς έκανε αναφορά στις σημαντικές προσπάθειες, επιτυχίες και στόχους του Ομίλου καθώς μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και δέχεται διαρκώς προτάσεις για νέες διοργανώσεις. Όλα αυτά θα τα εξετάσει η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες οι οποίες θα γίνουν το επόμενο διάστημα (αναμένεται η σχετική ανακοίνωση τον Φεβρουάριο).

Ο κ. Χρυσουλάς ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς του Ομίλου: τον κ. Κ. Ψαρομπά για την μόνιμη χορηγία δωρεάν καυσίμων για τις ανάγκες του Ομίλου, τη Μαρίνα Κω για τη φιλοξενία, τον κ. Σταύρο Αρβανιτάκη για τον μπουφέ, τον κ. Ν. Φαναριώτη για τη δωρεάν διάθεση των ποτών της σημερινής εκδήλωσης όπως και τους δύο χορηγούς των φλουριών: Mouratti Tours για το βάουτσερ μιας διανυκτέρευσης για δύο άτομα στην Αλικαρνασσό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ