Το προαναγγελθέν διαζύγιο του Φοίβου Κρεμαστής με τον Δημήτρη Μπάρδη πλέον είναι και επίσημο.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», ο ποδοσφαιριστής είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός ρόστερ, γι’ αυτό και κληθεί σε απολογία από την διοίκηση του συλλόγου.
Ο νεαρός μέσος απολογήθηκε στους Κρεμαστενούς με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην λύση της συνεργασίας τους, μετά από μόλις έξι μήνες, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μπάρδης είχε αποκτηθεί στην θερινή μετεγγραφική περίοδο.
Πλέον ο αθλητής είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.
Από εκεί και πέρα, οι Κρεμαστενοί συνεχίσουν να αναζητούν στην αγορά τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν τις τάξεις τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Σάββα Ορφανίδη, δεν βιάζεται καθώς θέλει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, παρότι στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο δεν υπάρχουν και πολλές αξιόλογες περιπτώσεις αθλητών.
Τώρα όσον αφορά στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου ήδη απολαμβάνουν το πολυήμερο ρεπό τους για να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν την Πέμπτη οι Κρεμαστενοί, ,με ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Όπως όλα δείχνουν, προς το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος ο Στέφανος Νικήτας ( ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό), θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ