Ειδήσεις

Συνελήφθη κυνηγός που βρέθηκε μέσα σε Καταφύγιο Άγριας Ζωής

Κυνήγι

Σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2015, μισή ώρα πριν την ανατολή του ηλίου, ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας που είναι τοποθετημένος στην Κάλυμνο, με τη συνδρομή του θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλύμνου, εντόπισαν και συνέλαβαν ένα άτομο, το οποίο κυνηγούσε παράνομα εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής «Άγιοι Πάντες, Κορακιά, Άργος, Άγιος Βασίλειος» στο νησί της Καλύμνου.
Όπως ανακοίνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου, ο λαθροθήρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, όπου υποβλήθηκε πρωτόκολλο μήνυσης για παράνομη θήρα εντός ΚΑΖ και σε ώρα που απαγορεύεται η θήρα. Κατασχέθηκαν ένα δίκαννο όπλο, μια φυσιγγιοθήκη με φυσίγγια και 2 θηρευμένες πέρδικες.

kalymnosnews.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.