Αθλητικά

Ξεκινά η Σχολή Ιστιοπλοΐας του ΑΣΙΑΘΡ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣΙΑΘΡ ενημέρωσε ότι ξεκινά η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας για νέου κυβερνήτες.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η 1η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 6 Οκτώβρη και το σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτώβρη ξεκινά η Σχολή. Οι μαθητές που θα καταφέρουν να πετύχουν στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις θα αποκτήσουν το δίπλωμα του Κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους.
Πρακτικά μαθήματα με ολιγομελή πληρώματα και θεωρητικά μαθήματα σε αίθουσα 300 τ.μ. Εκπαιδευτές απόφοιτοι της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ε.Ι.Ο. Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και από το Υπουργείο Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Πληροφορίες και εγγραφές: Γιώργος Κωνσταντινίδης, υπεύθυνος εκπαίδευσης ΑΣΙΑΘΡ, τηλ. 6978110004, email: asiathr1989@gmail.com
-Η Σχολή του ΑΣΙΑΘΡ 2021 θα δεχθεί μαθητές που θα προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (με διάγνωση από 1/7/2021 και μετά).
-Οι μαθητές κάθε Παρασκευή θα κάνουν Rapid test και θα επιδεικνύουν σε κάθε πρακτικό και θεωρητικό μάθημα βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος.
-Καθ’ όλη τη διάρκεια της Σχολής θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής που προβλέπονται».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου