Αθλητικά

35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Χρηματοδότηση 130.000 ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου στην Λέρο θα διεξαχθούν οι 35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου, με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής να εγκρίνει χρηματοδότηση 130.000 ευρώ.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η διοργάνωση των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που θα πραγματοποιηθούν στη Λέρο, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου- Σάμου και Δωδεκανήσου, καθώς και το Δήμο Λέρου. Διοργανώτρια ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου ορίζεται η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.
Η συνολική χρηματοδότηση για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής θα ανέλθει μέχρι του ποσού των εκατόν τριάντα χιλιάδων ευρώ (130.000,00€).
Το ποσό αυτό θα επιμεριστεί ως ακολούθως:
• Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα λάβει συνολική χρηματοδότηση ενενήντα δύο χιλιάδων ευρώ (92.000,00 €).
• Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου θα λάβει χρηματοδότηση δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ (14.000,00€).
• Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου- Σάμου θα λάβει χρηματοδότηση δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000,00€).
• Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θα λάβει ομοίως χρηματοδότηση δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000,00€).
Την επιχορήγηση της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με το ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (37.000,00€) για την προετοιμασία, διοργάνωση και διεξαγωγή των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου που θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, στη Λέρο, ως μέρος της χρηματοδότησης.
Το υπόλοιπο ποσό της χρηματοδότησης θα αποδοθεί με νεώτερη απόφαση και εφόσον έχει απορροφηθεί το 70% της παρούσας επιχορήγησης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου