Ειδήσεις

«Κινητήριες δυνάμεις τής κοινωνίας μας οι εθελοντικές οργανώσεις και οι πολιτιστικοί σύλλογοι»

Με τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το προεδρείο τού Συλλόγου Θεσσαλών Ρόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

Με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων και πολιτιστικών συλλόγων είχε συναντήσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Συγκεκριμένα:

  • Είχε συνάντηση με στελέχη τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου, τα οποία ευχαρίστησε για τη μεγάλη τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους και τον προγραμματισμό τους. Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε την ανάγκη επιπλέον στήριξης τού έργου τού Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή μας από τις αυτοδιοικητικές δομές (Περιφέρεια, Δήμος) με παροχή εξοπλισμού και άλλων μέσων που θα διευκολύνουν το έργο των στελεχών τού Ε.Σ.Σ..
  • Με το δραστήριο προεδρείο τού Συλλόγου Θεσσαλών Ρόδου συναντήθηκε ο κ. Χ. Κόκκινος και συζήτησε θέματα που αφορούν δραστηριότητές τους, τις επιτυχημένες πολιτιστικές δράσεις που υλοποίησαν αλλά κι αυτές που προγραμματίζουν (στις 28.1.2018 κοπή βασιλόπιτας, πολιτιστική εκδήλωση το καλοκαίρι). Ο κ. Χ. Κόκκινος δήλωσε σύμμαχος στις προσπάθειές τους να στεγαστεί ο πολυπληθής σύλλογός τους και κατέθεσε τις απόψεις του για δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό και μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά η Π.Ν.Αι..
  • Μιλώντας σε Μ.Μ.Ε. τής περιοχής μας στα πλαίσια τής ενημέρωσης των πολιτών, ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε ότι «κινητήριες δυνάμεις τής κοινωνίας μας οι εθελοντικές οργανώσεις και οι πολιτιστικοί σύλλογοι».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου