Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Επιστροφή στην κανονικότητα

Διαγόρας

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (15:00) με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 2ο όμιλο (Νότιο), συνεχίζει ο Διαγόρας.
Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στην κανονικότητα όσον αφορά στις προπονήσεις τους, αφού μετά από πρόγραμμα της Τετάρτης που διεξήχθη στην «Τέντα» λόγω της έντονης κακοκαιρίας που επικρατούσε στο νησί μας, την Πέμπτη… πάτησαν γήπεδο με την προπόνηση να γίνεται στο ενωσιακό στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου.
Ο Θωμάς Γράφας και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω στην τακτικής που θα ακολουθήσει ο «γηραιός» στο παιχνίδι της Πάτρας, ενώ έγιναν και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, καθώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή, αεροπορικώς για την Αθήνα και έπειτα, οδικώς, για την πρωτεύουσα του νομού Αχαΐας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τον Νικήτα Νικόλη που υπεβλήθη σε επέμβαση για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός που υπέστη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Θωμά Γράφα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.