Αθλητικά

Κλεόβουλος: Διήμερο ρεπό, ένας στην πόρτα της εξόδου

Ένα διήμερο άνευ υποχρεώσεων θα χαρούν σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η ματαίωση του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα με τον Φοίβο δεν θα απάλλασσε τους παίκτες από τον κόπο μίας τελευταίας προπόνησης για την τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο άλλη επιλογή δεν έμεινε στον τεχνικό Δημήτρη Δογιάμα, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση της εποχής, κρεβατώθηκε και χρειάζεται λίγο χρόνο για να αναρρώσει.
Η μία χαμένη προπόνηση προφανώς και δεν συνιστά πρόβλημα για τους Λίνδιους. Ο μεγάλος πονοκέφαλος των ημερών που αντιμετωπίζουν, έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Νίκου Δημητριάδη.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου δεν προτίθεται να του συγχωρέσει τη συμμετοχή του σε φιλικό παιχνίδι άλλης ομάδας, χωρίς η ίδια να λάβει γνώση και να συναινέσει, παρότι τη δεδομένη χρονική περίοδο η μετεγγραφική αγορά δεν προσφέρει επιλογές και η κάλυψη της θέσεις προφανώς και δεν μοιάζει με εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε διαθέσιμη δυνατότητα.
Κατά τα άλλα, στις προπονήσεις συνεχίζει να συμμετέχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών, γεγονός που δεν μπορεί παρά να χαροποιεί τον Δημήτρη Δογιάμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου