Αθλητικά

Νίκος Νικολής: «Θα διοργανώσουμε διεθνείς αγώνες μικτών πολεμικών τεχνών»

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Νικολής και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης, συναντήθηκαν με ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών – ΜΜΑ, αλλά και με προπονητές συλλόγων του νησιού μας, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα στη Ρόδο.
Ο Νίκος Νικολής και ο Αλέξανδρος Κολιάδης δεσμεύθηκαν να στηρίξουν τη διοργάνωση διεθνών αγώνων.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νίκος Νικολή προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών – ΜΜΑ Αθανάσιο Μπάρκα, την Ουρανία-Αριέττα Τσαούση υπεύθυνη ανάπτυξης στο γυναικείο ΜΜΑ, τον προπονητή του Α.Σ. Kick Boxing ‘’Ο Μαχητής’’ Παναγιώτη Κανελλόπουλο και τον προπονητή του Α.Σ. Ρόδιοι Μαχητές Κανέλλο Κανελλόπουλο.
Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν τους τοπικούς συλλόγους στη Ρόδο, μας ενημέρωσαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τις εγκαταστάσεις και προγραμματίστηκε η διοργάνωση διεθνών αγώνων έτσι ώστε να καταστεί το νησί μας επίκεντρο του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεσμευτήκαμε σε συνεννόηση με τον Αλέξανδρο Κολιάδη να εξετάσουμε το θέμα των εγκαταστάσεων για τις μικτές πολεμικές τέχνες στο νησί μας και να στηρίξουμε την διοργάνωση διεθνών αγώνων, στην αρχή ή στο τέλος της τουριστικής περιόδου, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με τον τουρισμό ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική κοινωνία και οικονομία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου