Στην δεύτερη μετεγγραφή, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 και της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας, μετά από τον έμπειρο επιθετικό Ίκαρο Τριπολίτη, απέκτησαν τον 20χρονο μέσο Στράτο Μουστούκη που αγωνιζόταν στον Ροδιακό, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ορφέα να επισημοποιεί την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου μέσου Στράτου Μουστούκη, που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ροδιακό.
Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας Παναγιώτη Μαθιού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Καλωσορίζουμε τον Στράτο Μουστούκη στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ